Ελληνικά και ξένα Podcast που ακούω

Η λίστα με τα ελληνικά και ξένα podcast που ακούω. Τα αγγλικά είναι ειδικής θεματολογίας (web design και development related) παρολαυτά όποιος ενδιαφέρεται ας τους ρίξει μια ματιά…

Ελληνικά

 • vrypan|net|radio : To podcast του έλληνα podfather! Ο Παναγιώτης Βρυώνης πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει…
 • Weekendgeeks : Που εδώ και καιρό είναι στην ουσία Weekend-geek (αν και κάτι πάει να γίνει τώρα τελευταία με την loli). Ο Πάρις Αποστολόπουλος σχολιάζει την τεχνολογία με τον δικό του τρόπο.
 • metablogging : Από τα (σχετικά) καινούργια και αγαπημένα μου podcast, κυρίως επειδή δίνει έμφαση σε internet νέα και τεχνολογίες. Τα συγχαρητήρια μου.
 • vtsib Pods : Η πρώτη προσπάθεια του πολύ καλού μου φίλου Βαγγέλη Τσιμπινού είναι στον αέρα (στο internet για την ακρίβεια)! Του εύχομαι καλή συνέχεια 😉 .
 • Νυστέρι Podcast : Ο Σπύρος “Flareman” Σμπαρούνης από το Νυστέρι κάνει το επαγγελματικότερο ελληνικό podcast που έχω ακούσει, ενώ άξιο αναφοράς είναι και οι ιατρικές συμβουλές που δίνει στο τέλος του κάθε επεισοδίου! Δηλώνω και επίσημα οπαδός του “νυστεριού”!

Αγγλικά

 • Boagworld : Το podcast για όσους “σχεδιάζουν (design), κατασκευάζουν (developing) και διαχειρίζονται (and running) web sites”! O Paul Boag σχολιάζει κάθε εβδομάδα τα νέα γύρω από το internet και προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σε όσους βρίσκονται στον χώρο του web design και development γενικότερα.
 • .net magazine podcast : Το επίσημο podcast του αγγλικού περιοδικού .net. Και σε αυτό το podcast παρουσιαστής είναι ο Paul Boag, ωστόσο έχει πάντα καλεσμένους κορυφαίους developers και designers οι οποίοι σχολιάζουν τα γεγονότα και προσφέρουν απλόχερα συμβουλές και τεχνικές που χρησιμοποιούν!
 • Web Axe : Το πρακτικό web accessibility podcast, που δίνει έμφαση και συμβουλές στο πως να κάνουμε το internet και τα site μας πιο accessible.

11 thoughts on “Ελληνικά και ξένα Podcast που ακούω”

 1. Καλά ρε καρμίρη τελευταίο με έβαλες;; Κάνε ένα σωστό promoting!! 😛

  Να ‘σαι καλά τσε 😀

 2. Τι να κάνουμε ρε παλικάρι, την άλλη φορά να μας τα ακουμπίσεις πιο χοντρά όπως τα άλλα παιδια !!! 😉

 3. Εσύ σούτ. Εμείς έχουμε το δόντι, δεν θα μας φας και την θέση τώρα! Άντε μπράβο!
  Παρεμπιπτόντως ΤΣΕ ρίξε και μια ματιά ή μάλλον ένα άκουσμα στο podcast του flareman.

 4. @Flareman : Φίλε κατεβάζω το τελευταίο επεισόδιο του poscast σου, και ελπίζω να γίνω fun σου!!!

  @Vtsib : Το κάνω ήδη! Για τα λεφτά/δόντια δεν μπορώ να σου κάνω τίποτα φίλε… Η τα έχεις ή όχι…

  @papo : Να σαι καλά man. 😉

 5. Θέλω μέρες να σ’ ευχαριστήσω για την αναφορά αλλά όλο το ξεχνάω. Ας ξεκινήσω τη βδομάδα σωστά λοιπόν 😉

 6. Να σαι καλά φίλε, όλα τα παιδιά που αναφέρω το αξίζουν την και μάλιστα με το παραπάνω!

Leave a Reply