Δωρεάν on-line WYSIWYG HTML editors

Για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες web design γνώσεις και θέλουν μια πολύ απλή και δωρεάν προβολή στο internet υπάρχουν πλέον δύο δωρεάν on-line λύσεις! To Roxer και το Webnode λοιπόν, αναλαμβάνουν να γίνουν οι on-line WYSIWYG HTML editors του απλού χρήστη! Μάλλον θα αρχίσω να τα συστήνω και σε ανθρώπους που βρίσκουν ακριβές τις web design υπηρεσίες… Ξέρετε αυτούς που με 300 ευρώ θέλουν να τους φτιάξεις το νέο Youtube ή Flickr!

 • Καλησπέρα.

  Θεωρείτε ότι είναι όντως μια καλή λύση ή είναι άδικος κόπος.

  Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να φτιάξω μια απλή σελίδα αλλά ακόμη δεν αποφάσισα καταπόσο να το επιχειρήσω μόνος ή να απευθυνθώ σε κάποιο επαγγελματία.

 • @ΠΑΝΑΣ: what you pay is what you get 🙂

  @tsevdos: Το webnode δε το ηξερα και φαινεται πολυ καλο και αυτο. Στο Roxer παντως που το χαζεψα λιγο εχουν κανει καλη δουλεια.

 • @GERASIMOS: Χμμμ, πρέπει να το πάρω τοις μετρητοίς ε;

 • John Tsevdos

  @ΠΑΝΑΣ : Φίλε σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που γράφει ο Γεράσιμος, ωστόσο όπως αναφέρω εάν θες να φτιάξεις κάτι πολύ απλό μια χαρά είναι. Και τα δύο έχουν έτοιμα template, οπότε αντί να πληρώσεις κάτι σαν το Microsoft Expression Web ή το Adobe Dreamweaver πηγαίνεις σε αυτά τα site και κάνεις την δουλειά σου εξίσου εύκολα και δωρεάν!

  @GERASIMOS : Και στα δύο έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Γενικότερα το AJAX έχει κάνει το web κανονική πλέον πλατφόρμα εφαρμογών, και προσωπικά πιστεύω πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα!!!

 • Καλησπέρα John.

  Ήδη βρήκα τα δύο πακέτα που περιγράφεις.

  Ωστόσο, σκέφτομαι για αρχή να κοιτάξω τα
  δύο online που προτείνεις.

  Ευχαριστώ.

 • John Tsevdos

  No problem 😉

 • @Πάνας:

  Βασικά το “what you pay is what you get” όταν έχεις να κάνεις με υπηρεσία που θα σου προσφέρει κάποιος “επαγγελματίας”.
  Τώρα όπως βλέπεις σιγά σιγά βγαίνουν υπηρεσίες που τουλάχιστον για μικρά projects είναι ιδανικά. 🙂

  @tsevdos: Δε το συζητάμε ότι δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμα. Απλά φοβάμαι μην έχουμε αυτή τη φορά κανά “Web 2.0 Boom” αλλά ότι θα δούμε πολλά ακόμα αυτό ισχύει

 • Great work.