ΑΜΚΑ site!

Το πιο κωμικο-τραγικό γεγονός που έχω δει τελευταία στο ελληνικό διυαδύκτιο! Ακούω λοιπόν για τον  Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – ΑΜΚΑ και λέω ας ρίξω μια ματιά στο site τους. Διαβάζω γρήγορα τα βασικά και πατάω κατευθείαν στο link “Έχω ΑΜΚΑ;“. Μετά απλά πεθαίνω στα γέλοια αντικρίζοντας το παρακάτω μύνημα!

ΑΜΚΑ site

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Update : Μόλις με ενημέρωσε ένας συνάδελφος και για άλλα κορυφαία του site! Πατήστε λοιπόν στα links “Λίστα γραφείων”, “Όροι Χρήσης”, “Δομή Ιστοχώρου” και φυσικά δοκιμάστε να εγγραφείτε στην ” Ηλεκτρονική Εφημερίδα του AMKA”!!! Δεν μπορείτε να πείτε πάντως, τα λεφτά των φόρων μας πιάνουν τόπο!!!

7 thoughts on “ΑΜΚΑ site!”

 1. Σε μένα έψαξε ωρέ. Το αν με βρήκε είναι μια άλλη ιστορία :p

  Ωραίο website πάντως. Ομορφιά.

 2. Ακόμα και τα site δημόσιου στην Ελλάδα έχουν ωράριο!!!

  Επίσης ανακοινώνω πως θα ακολουθήσω και εγώ αυτήν την παγκόσμια πρωτοτυπία. Από αύριο το Tsevdos.com θα είναι on-line Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 με 17:00 και ΣΚ 8:00 με 14:00!!!!

 3. Κορυφή.Ο <> και ο <>(βασικά ένας πρέπει να ήταν)πρέπει να είναι πολύ έμπειρος.(τόσα χρόνια γιος υπουργού τα έχει μάθει καλά !)

 4. χεχε ναι κορυφαία και αυτά… Πάντως κλασικοί δημόσιο-ελληνάρες. Τους έχουν κράξει οι πάντες και δεν έχουν αλλάξει τίποτα (ούτε την κορυφαία Mac-style drop down list η οποία δεν είναι list 🙂 – έχω φάει τρελό κώλυμα με αυτό)!!!

 5. Ένα μεγάλο lol στα μούτρα τους!!!!!!!!

  Προσέξατε τι γράφει στην μικρότερη εικόνα με το ΗΔΙΚΟ; Ηλεκτρονική διακυβέρνηση κοινωνικής ασφάλισης Α.Ε. χαχαχαχαχαχα

Leave a Reply