events

3 ελληνικά events που αξίζει να παρακολουθήσετε

26/05/2011

Απ ότι φαίνεται η ελληνική κοινότητα θα είναι πολύ δραστήρια τις επόμενες μέρες μιας και ετοιμάζονται όχι 1, ούτε 2, αλλά 3 (!!!) events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ακολουθούν τα events σε χρονολογική σειρά (για να μην παρεξηγηθώ), καθώς και μια μικρή περιγραφή.

Joomladay

Το πρώτο επίσημο event για Joomla στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του κινηματογράφου “ΔΑΝΑΟΣ” το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου. Το πρόγραμμα δείχνει γεμάτο και αξιόλογο, με 33 παρουσιάσεις και ομιλητές από όλη την γη (φυσικά κάποιες παρουσιάσεις θα είναι στα αγγλικά)! Καλή επιτυχία και συνέχεια στο event αν και νομίζω πως δεν την χρειάζεται μιας και ήδη δείχνει πως κρύβεται φοβερή ποιότητα και οργάνωση από πίσω του…

GreeceJS Meetup

Το πρώτο meetup του ελληνικoύ JavaScript User Group θα πραγματοποιηθεί στο CoLab την Τετάρτη 1 Ιουνίου (19:00). Οι παρουσιάσεις, αν και μόλις 3 φαίνεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και γίνονται από πολύ έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

Wordcamp

Τέλος στις 4 Ιουνίου γίνεται το 2ο ελληνικό Wordcamp και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Οι παρουσιάσεις υπόσχονται πολλά, ενώ χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω πολλούς φίλους/συναδέλφους να βρίσκονται εκεί ως ομιλητές. Είμαι σίγουρος πως όποιος αποφασίσει να παρευρεθεί δεν θα το μετανοιώσει.

Καλή επιτυχία και συνέχεια σε όλα τα events και εύχομαι να δούμε ακόμα πιο πολλά!